riddergaarden

Velkommen til nye Riddergaarden!

Riddergaarden er det 3. byggetrinnet i Riddertunet, og blir et helt unikt konsept på Beitostølen. I Riddergaarden bygges det 38 eksklusive fritids- og selveierleiligheter for salg, med lekre og gode materialvalg. I tillegg vil Riddergaarden bestå av et stort leilighetshotell med 65 selvhusholdningsleiligheter.

I dette prosjektet er det også bygget en stor og flott restaurant som åpnet sommeren 2023. Restauranten heter Casa Montagna og byr på italiensk mat i lune og lekre omgivelser. Videre er det bygget et topp moderne spa-anlegg med både innendørs- og utendørs basseng, utendørs jacuzzi, lounge avdeling med "daybeds", samt egen avdeling med to barnebasseng i forskjellige dybdenivåer.

Beitostølen moderniseres, men skal fortsette å være et hyggelig sted for folk i alle aldre. Riddertunet og Riddergaarden består av moderne fritids- og selveierleiligheter med ski in/out for både langrenn og alpint, samt et oppgradert servicetilbud. Vann- og avløpssystemer er totalrenovert i hele sentrum og det er lagt opp fjernvarmerør og fibernett. Du er både nær naturen og alt du trenger av fasiliteter, med gangavstand til flere spisesteder, puber, klesforretninger og dagligvarebutikker.

LODGE 900 med pub og restaurant, ble bygget i forbindelse med 1. byggetrinn, og er blitt en stor suksess. Stedet ligger i bunnen av alpinbakken og serverer pizza fra steinovner og deilige pastaretter. På uteterrassen kan du nyte både mat og drikke, og ikke minst topp stemning og fantastisk utsikt mot fjellheimen. I samme bygg er det også et velkomst- og servicesenter med skiutleie.

DE MEST sentrale plassene er de nye torgene. De ligger mellom byggene, og forbinder både nytt og gammelt. Torgene er universell utformet, brøytes vinterstid og er sosiale møteplasser hvor det er lett å sette seg ned, for alle, hele året, hele livet.