beitostølen

Hele året, hele livet

Det er mange grunner til at folk vil til Beitostølen. Vinter og vår går du på ski, og sesongen varer helt ut i mai. Om sommeren lokker Besseggen i nyanser av grønt, grått og blått. Og i høstens spektakulære farger går du i fjellet og fyller lungene med skarp, frisk luft.

KLAR FOR AKTIVITET? Skisenteret ligger midt i sentrum med 12 nedfarter. Her er det skiskole, skiutleie og hele 320 kilometer med oppkjørte skiløyper. Ski og snø ER Beitostølen, her er det både sesongåpning for langrennseliten og Beitosprinten.

SOMMEREN på Beitostølen er en drøm. Kanskje rir du gjennom Jotunheimen eller prøver deg på terrengsykling. Eller du tar med deg fiskestanga og rusler innover i fjellet for å finne fisk og ubetalelig ro. Og apropos ro: Du tar selvsagt pulsen på stølslivet med geiter og hester, og smaker på den kortreiste stølskosten. Om sommeren forvandles alpinanlegget til sommerpark med fartsfylte aktiviteter som olabilbane, bob-bane, gyrotrampoliner og el-båter. Eller du kan for eksempel delta på huskyturer, riverboarding, fjellklatring, juvvandring og rafting. Mulighetene er mangfoldige.

«Det er slik ein vakker morgon då heile verda syng! Eg vassar i fjellkjørr og eine og over mose og lyng.»

Jan-Magnus Bruheim

HØSTFARGENE på Beitostølen kan ta pusten fra noen og enhver. Det er duket for tur innover i fjellet. Nå er det ikke hastverk som gjelder, kun hvile, gode samtaler og ei moltemyr som skal tømmes for oransje. Det spises vilt, og på Fagernes vaker rakfisken den første helga i november.

Beitostølen ligger midt i hjertet av Sør-Norge. Du har valget mellom buss og bil, enten du kommer fra øst eller vest. Visste du at Valdresekspressen har seks daglige avganger fra Oslo? Og det beste av alt: Når du kommer til Beitostølen, stopper bussen rett utenfor leiligheten din.